Ris/ros

Hvad mener kunderne?

Rikke er bare så god til både børn og voksne. Vi skal også bruge hende til håropsætning og make-up på vores kommende konfirmand.

 

— Mille Fyhr Bjerregaard

Meget tilfreds. Det er første gang jeg prøver Hårlok. Jeg vidste ikke hvilken ‘fritz’ (frisure) jeg ville have. Rikke var lynhurtig til at se, hvordan min ansigt form er, og kom med en super fed idé til min nu ‘Herre-lækre-hårstil’.

— Camilla Benedikte Søgaard Christensen

Tusinde tak til Rikke for den mest fantastiske behandling under hele forløbet op til mit bryllup. Jeg gik der fra med en hår opsætning og en make up der var vild flot og som bare passede til mig og min personlighed. Tusinde tak, Rikke!

— Heidi Nygaard Schibler


Rikke er en fantastisk frisør, altid i godt humør og venlig. Hun finder altid en tid, hvis man selv har meget travlt, selv om det er på tidspunkter, man ikke kan forvente sig.

— Henrik Mynster

Super sted og meget professionel behandling.

— Linda Gammelgård Pedersen

Rikke håndterer sit håndværk særdeles udenmærket og formår at få mig til at føle mig rigtig godt tilpas og velkommen som kunde.

— Winnie Damsgaard


Rikke er bare så god til både børn og voksne. Vi skal også bruge hende til håropsætning og make-up på vores kommende konfirmand.

— Mille Fyhr Bjerregaard

Meget tilfreds. Det er første gang jeg prøver Hårlok. Jeg vidste ikke hvilken ‘fritz’ (frisure) jeg ville have. Rikke var lynhurtig til at se, hvordan min ansigt form er, og kom med en super fed idé til min nu ‘Herre-lækre-hårstil’.

— Camilla Benedikte Søgaard Christensen

Rikke er en virkelig dygtig frisør, der evner at se , hvem man er, og klippe en flot frisure ud fra det. Der ud over er Rikke en virkelig dejlig pige med smil på læben og glimt i øjet. Kan varmt anbefale Hårlok ❤️

— Rie Thais Demus

Hvad mener kunderne?

Rikke er bare så god til både børn og voksne. Vi skal også bruge hende til håropsætning og make-up på vores kommende konfirmand.

 

— Mille Fyhr Bjerregaard

Meget tilfreds. Det er første gang jeg prøver Hårlok. Jeg vidste ikke hvilken ‘fritz’ (frisure) jeg ville have. Rikke var lynhurtig til at se, hvordan min ansigt form er, og kom med en super fed idé til min nu ‘Herre-lækre-hårstil’.

— Camilla Benedikte Søgaard Christensen

Tusinde tak til Rikke for den mest fantastiske behandling under hele forløbet op til mit bryllup. Jeg gik der fra med en hår opsætning og en make up der var vild flot og som bare passede til mig og min personlighed. Tusinde tak, Rikke!

— Heidi Nygaard Schibler


Rikke er en fantastisk frisør, altid i godt humør og venlig. Hun finder altid en tid, hvis man selv har meget travlt, selv om det er på tidspunkter, man ikke kan forvente sig.

— Henrik Mynster

Super sted og meget professionel behandling.

— Linda Gammelgård Pedersen

Rikke håndterer sit håndværk særdeles udenmærket og formår at få mig til at føle mig rigtig godt tilpas og velkommen som kunde.

— Winnie Damsgaard


Rikke er bare så god til både børn og voksne. Vi skal også bruge hende til håropsætning og make-up på vores kommende konfirmand.

— Mille Fyhr Bjerregaard

Meget tilfreds. Det er første gang jeg prøver Hårlok. Jeg vidste ikke hvilken ‘fritz’ (frisure) jeg ville have. Rikke var lynhurtig til at se, hvordan min ansigt form er, og kom med en super fed idé til min nu ‘Herre-lækre-hårstil’.

— Camilla Benedikte Søgaard Christensen

Rikke er en virkelig dygtig frisør, der evner at se , hvem man er, og klippe en flot frisure ud fra det. Der ud over er Rikke en virkelig dejlig pige med smil på læben og glimt i øjet. Kan varmt anbefale Hårlok ❤️

— Rie Thais Demus