HÅR, BRYN & VIPPER

Hårlok tilbyder flere personlige behandlinger skræddersyet til dig

 

DAMEKLIP

‘Dronning for en stund’
En dameklip er altid specielt designet til den der sidder i stolen. Du får en super lækker og afslappende hårvask med i prisen. Naturligvis får du også føntørret dit hår og sat det, så du både kan se klipningen og ved, hvordan du selv kan føntørre det.

Pris: 399,-

 

BØRNEKLIP

‘Børneklip i børnehøjde’
Fra 0 til 10 år. Hos Hårlok afsættes der altid den nødvendige tid til børneklip, så der er plads til grin og hygge. Dermed får børnene ikke ‘frisør skræk’ – tværtimod, da de altid glæder sig til at komme igen.

Pris:
0-4 år, 199,-
5-10 år, 249,-

 

HÅRKUR

Denne behandling er tilpasset individuelt til alle kunder – med præcis de tilsætninger, som hårtesten har vist. Er fx kundens hovedebund irritabel, så benyttes bl.a. hibiscus i en fob cure.

Pris: 100,-

HERREKLIP

‘Mande hørm på den fede måde’
Behandlingen er inkl. vask, klip og med let styling af håret, hvis dette ønskes. Nogle mænd bruger det som et ‘frikvarter fra hverdagens strabadser’ at gå til frisør, og har derfor ikke brug for at ‘hygge snakke’. Andre nyder at sludre – og så er frisøren naturligvis også klar med en frisk bemærkning.

Pris: 289,-

 

BRYN & VIPPER

Hårlok tilbyder både farve af bryn og/eller vipper. Bryn rettet til præcis den form, som kunden ønsker – og frisøren giver gerne gode råd og tips.

Pris:

Rettet med pincet 60,-

Rettet med voks 109,-

Farve bryn eller vipper 109,-

Farve bryn & vipper 209,-

Farve bryn & vipper samt rettet 299,-

 

STAND ALONE

Behandlingen starter med en afslappende hårvask med lækker shampoo fra Hårologi. Derefter laver vi en “Stand alone behandling” med Bondplex. Den går ind og gør håret mere glansfuldt, forsegler og forebygger skader i hårstrået. Tilføjer elasticitet, styrke og smidighed til håret.

Pris: 199,-