Kurser og arrangementer

Vi afholder løbende arrangementer i salonen, men du er også velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på en privat begivenhed, enten hjemme hos dig selv eller hos os. Har du en god ide til et anden arrangement, end dem du ser herunder, er vi altid klar på at prøve noget nyt.

Make-up kursus

GHD kursus

Private arrangementer

Kurser d.28. april 2022

 

Lær at lave fletteopsætninger på dig selv, der holder. På vores flettekursus får du flere flette-teknikker med hjem samt viden om hvilke hårprodukter der passer bedst til dit hår og dine yndlings-teknikker.

Tøse aften d.8 juni 2022

 

Gå på opdagelse i vores univers af selv-forkælelse til en hyggelig aften, hvor hele Hårlok-teamet står klar til at nusse om vores skønne kunder.

Ring og få et uforpligtende
tilbud på kursus

 

Lær at ligge make-up, der står helt skarpt. På vores make-up kurser lærer du at ligge den helt rigtige make-up til din hud-, hår- og øjenfarve.

Ring og få et uforpligtende
tilbud på kursus

 

Vi har jævnligt GHD kurser, hvor du kan lære at bruge dine GHD produkter bedst muligt samt få viden om de bedste produkter til dit hår.

Ring og få et uforpligtende
tilbud på arrangement

 

Skal du holde polterabend for veninden, der elsker make-up, eller tøse-aften med lærerige hår-opsætninger? Så lad Hårlok hjælpe med arrangementet