Retningslinjer for COVID-19

Det er ikke helt nemt at finde rundt i, så her er et lille overblik over retningslinjerne fra virksomhedsguiden:

Det er et krav at vi skal bære mundbind el. visir.

Alle kapper og håndklæder bliver vasket efter brug.

Vi bruger mundbind el. visir når vi er i salonen ved alle behandler eller salg i kontakt med kunder.

Benyt venligst vores håndspristautomat, som står indenfor døren, både før og efter behandling.

Har du glemt dit mundbind så sælger vi dem for 5 kr/stk

 

Krav om fremvisning af test

Hvis du driver et serviceerhverv, er det et krav, at dine kunder skal kunne fremvise dokumentation for en negativ covid19-test.

Kunder, besøgende og lignende skal kunne fremvise dokumentation for en negativ covid-19-test, der er foretaget maks. 72 timer før ankomsten til et lokale eller en lokalitet, der er omfattet af krav om test for at få adgang.

 

Der er rigtig mange der efterhånden er færdig vaccineret og hvor man tror at så skal man IKKE testes mere, men det er ikke rigtigt. Man kan stadig være bære selvom man er færdig vaccineret. Derfor håber jeg på at alle bliver testet alligevel, for der går mange måneder før mit personale og jeg er færdig vaccineret. Det er ikke et krav, at I skal det. Jeg skal godkende at I kommer med et vaccinepas uden at være testet.

 

Man må ikke møde op, hvis man har symptomer eller på anden måde er syg. Meld der ved afbud så hurtigt som muligt. For udeblivelse eller afmelding under 12 timer inden din tid, vil der blive sendt en kvittering med et gebyr på 250 kr. pr time af din behandlingtid. Eller hvis man møder op til en behandlingstid og ikke kan fremvise en negativ corona test.

 

Det er dit ansvar, at dokumentation for covid-19-testen lever op til flere krav. Følgende oplysninger skal fremgå af dokumentationen:

  1. Den testede persons navn skal svare til navnet på personens medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.
  2. Tidspunktet for foretagelsen af testen.
  3. Resultatet af testen.

Dokumentation kan fremvises i både papirformat og elektronisk.

Find det nærmeste teststed, og få information om, hvorvidt der skal bookes tid til det enkelte teststed, eller om man kan møde direkte op.

 

Læs mere på coronasmitte.dk 

Download covid-19-testpas på Sundhed.dk

Download covid-19-vaccinationspas på Sundhed.dk