E.F.A. OIL SKINCARE 300ml Hårologi

DKK 195,00

Hårologi E.F.A Oil er en blanding af vegetabilske olier, som har et højt indhold af vigtige umættede og flerumættede essentielle fedtsyrer. Essentielle fedtsyrer beskytter huden mod udtørring.

Varenummer (SKU): 7321881076001 Kategorier: ,
Beskrivelse

Egenskaber:

Hårlogi E.F.A-OLIE er en blanding af vegetabilske olier, som indeholder høje andele af vigtige og umættede flerumættede essentielle fedtsyrer.

E.F.A-OLIE indeholder desuden den meget vigtige gamma- linolensyre, som kræves for kroppens opbygning af prostaglandin.

Prostaglandiner forekommer ikke frit, men må dannes i kroppen. Det i særklasse vigtigste byggemateriale er linolsyre. Essentielle fedtsyrer og prostaglandiner er nødvendige for, at undgå mange medicinske problemer.

 

Anvendelse:

Behandling af tør og fedtet hovedbund:

Massér E.F.A. OLIE ind i hovedbunden. Pak håret ind i et varmt håndklæde i cirka 10 minutter. Vask håret mindst to gange med en Hårlogi Shampoo.

 

Hårkur:

1 del E.F.A-OLIE, 3 dele Fil Intensive Cure, 1 del Magnesium.

 

Hudbeskyttelse:

E.F.A-OLIE kan anvendes som renseolie til ansigtet, som sololie og som behandling af tør hud. I dette tilfælde smøres huden helst ind før bad.

 

Kan også anvendes mod Arp. Smør hovedbunden godt ind i E.F.A-OLIE og lad det sidde et stykke tid. Kør en tættekam gennem håret, skyl olien ud og vask efter.

 

Ingredienser:

Helianthus Annuus Seed Oil, Glycin Soja Oil, Tritium vulgar germ oil, Tocopherol Acetate, Borago Officials oil, Retinyl Acetate.

Additional Information
Vægt 300 kg