VOKSBEHANDLINGER

Nu kan du også få voksbehandlinger hos Hårlok. Vi vokser med LYCON, verdens bedste vokssystem, både som Strip Wax og Hot Wax.
Find alle vores voksbehandlinger herunder eller læs mere om LYCON i bunden af siden.

Strip Wax

Til vores Strip Wax behandlinger bruger vi Soberryg Delicious. En effektiv voks som fjerner selv de mest genstridige hår og er samtidig ultra mild og ultra skånsom for en sensitiv hud. Og så dufter den helt fantastisk af jordbær!

 

Ved Strip Wax behandlinger afrenses huden med Lycotane Skin Cleanser, hvorefter vi påføre vores voks, på det ønskede område og fjernes med Waxing Strips.

 

Efter behandling afrenser vi huden med Lycotane Skin Cleanser, påføre Tee-Tree Perfect eller Perfect Finish, som beskytter huden imod skadelige bakterier fra at trænge ind i de åbne follikler og genopretter hudens barriere.

 

Og afslutter med Soothing Cream eller Tee-Tree Sooth som begge er en lotion som trænger hurtigt ind i huden, tilfører den et fugtboost og modvirker effektivt indgroede hår, urenheder og tilstoppede porer.

Strip Wax Kvinder

 

Voks Baller

Pris: 175,-

 

Voks Lænd

Pris: 140,-

 

Voks Mave

Pris: 249,-

 

Voks Arme

Pris: 275,-

 

Voks underben inkl. knæ

Pris: 275,-

 

Hele ben

Pris: 420,-

 

Voks Bryn

Pris: 129,-

 

Voks øre

Pris: 109,-

 

 

Pakkeløsninger:

 

Hele ben inkl. bikini

Pris: 525,-

 

Underben inkl. bikini

Pris: 420,-

Hele ben inkl. brazil (ny klient)
Pris: 875,-
Hele ben inkl. brazil
Pris: 755,-
Underben inkl. brazil
Pris: 690,-

Hot Wax

Til vores intim behandlinger bruger vi PINKINI Hot Wax som er den ultimative voks til al intimvoksning og er desuden en ekstra lav-temperaturs voks der føles super nænsom og blød.

 

Vi starter med at afrense huden med Lycotane Skin Cleanser, hvorefter vi lægger et tyndt lag PINKINI Pre-Waxing Oil som er en ekstra lindrende olie med beroligende naturlige planteekstrakter. PINKINI Pre-Waxing Oil danner en beskyttende barriere som sørger for at voksen KUN tager fat i håret og aldrig i huden.

 

Efter voksbehandlingen afrenser vi endnu en gang med Lycotane Skin Cleanser, hvorefter vi påføre Aloe Vera Soothing Gel, for hurtigst muligt at reducere rødme og irritation og dermed også mindske forekomsten af indgroede hår.

 

Til slut påføre vi Soothing Cream, som er en ekstra nærende og fugtende creme med Shea Butter, Rose og Kamille. Den genskaber fugtbalancen og beroliger huden.

VOKS HAGE

Pris: 109

VOKS KINDER

Pris: 150

VOKS BRYN

Pris: 109

VOKS OVERLÆBE

Pris: 109

VOKS ANSIGT

(Bryn, kinder, hage, overlæbe og underlæbe)

Pris: 375

VOKS UNDERANSIGT

(Hage, kinder og overlæbe)

Pris: 325

VOKS OVERLÆBE

Pris: 109

VOKS ARMHULER

Pris: 155

VOKS NÆSE

Pris: 140

VOKS LÆND

Pris: 140

VOKS BIKINI

Pris: 199

VOKS BRAZIL NY KLIENT

Pris: 499

VOKS BRAZIL FAST KLIENT

Pris: 425

VOKS BRAZIL FAST KLIENT

Pris: 425

VOKS HELE BEN INKL. BIKINI

Pris: 495

VOKS HELE BEN INKL. BRAZIL NY KLIENT

Pris: 875

VOKS HELE BEN INKL. BRAZIL

Pris: 755

VOKS UNDERBEN INKL. KNÆ + BIKINI

Pris: 420

VOKS UNDERBEN INKL. KNÆ + BRAZIL NY KLIENT

Pris: 739

VOKS UNDERBEN INKL. KNÆ + BRAZIL

Pris: 690

LYCON

Du skal vokses med verdens bedste voks system!

LYCON blev etableret i Australien, i 1978 af den internationalt anerkendte skønhedsterapeut Lydia Jordane og har et velfortjente ry som Créme de la Créme indenfor hårfjerningsvoks verden over. Voksen er speciel udviklet med den fineste og naturlige harpiks, bivoks og sanselige aromaterapi. LYCON levere enestående resultater, idet det fjerner hår helt ned til 1 mm. Med sin lave temperatur, superflexible og milde voks, levere den en plejende og fugtende behandling, på selv den mest sensitive hud. Ved en regelmæssig voksbehandling, ca. hver 3-4 uge, kan vi reducere hårvæksten med op til 25 %, samt hårene bliver blødere og finere. For at opnår det bedste resultat mellem behandlingerne, undgå indgroede hår eller knækkede hår, samt få din hud til at fremstå smuk, er det vigtigt at du dagligt plejer din hud.

Vi anbefaler:

Peeling/skrubbe huden 1 gang om ugen

Evt. med LYCON Body Exfoliant, som indeholder nedbrydelige, miljøvenlige Jojoba voksperler og Bambus fibre og LYCON X-it Mitt skrubbehandske.

 

Ingrown-X-It foaming Gel

Fantastisk rense gel med Salicylsyre, som trænger ind i porene og arbejder på at udrense celleaffald. Er fantastisk til at forebygge indgroede hår og skægpest. Bruges som sæbe i badet.

 

Soothing Cream, med Shea butter, rose og kamille

Genskaber fedt og fugtbalancen i huden, samt virker ekstra nærende og beskyttende. 

Med Soothing Cream får du mere elasticitet og smidighed i huden. Ideelt til sart, irreteret og tør, skællet hud.

Perfekt til at forlænge en Spray Tan.

Eller

Tea-Tree Soothe, med Tea-Tree olie, rose og kamille.

En antibakteriel lotion der effektiv bekæmper og modvirker indgroede hår. 

Indeholder Essentiel tea-tree olie som helt naturligt virker anti-bakteriel samt rose og kamille ekstrakt der virker beroligende og blødgørende på huden.

Indgroede hår?

Hvis du allerede nu lider voldsomt af indgroede hår, anbefaler vi, at du starter op på et af vores Ingrown-X-It produkter, sammen med vores creme Tea-Tree Soothe, da disse to cremer understøtter hinanden og du dermed vil få et bedre resultat. Du kan enten vælge mellem en creme til de lidt mere intime steder eller en Spray til større overflader.

 

Ingrown-x-it er udviklet til mildt, men super effektivt at modvirke og forebygge indgroede hår, urenheder, ømme udbrud og irriteret hud. Den virker let eksfolierende og rensende på hårfolliklen, så den ikke stopper og danner indgroede hår. De indeholder salicylsyre og mælkesyre der i speciel synergi aktivt modvirker indgroede hår, både ved barbering og voksning samt afhjælper samtidig ubehag, når hårene vokser ud igen. Indeholder derudover allantoin der beroligere og lindre samt arnica ekstrakt, som virker helende.

Vigtig viden før og efter voksbehandling.

– Peeling/skrubbe Højst 3 dage før behandling og 3 dage efter behandling.

– Undgå svømmehal, saltvand og dampbad samme dag som behandlingen er lavet.

– Undgå solbadning samme dag, som behandlingen er lavet.

– Gå ikke i solarie eller få lavet Spray Tan samme dag som behandlingen er/bliver lavet.